KAD SU U USTIMA TIGRA UGLEDALI CIPELU, NISU MOGLI DA VERUJU: Radnici zoo vrta u Pakistanu su čistili kavez, a onda su doživeli TOTALNI ŠOK, evo i zašto

Autor:

Svet

07.12.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dopola pojedeno telo pronađeno je u kavezu tigra u pakistanskom zoološkom vrtu nakon što je osoblje primetilo cipelu žrtve u ustima ogromne mačke.

KAD SU U USTIMA TIGRA UGLEDALI CIPELU, NISU MOGLI DA VERUJU: Radnici zoo vrta u Pakistanu su čistili kavez, a onda su doživeli TOTALNI ŠOK, evo i zašto

Foto: pixabay.com

Telo je pronađeno u zoološkom vrtu Šerbag u Bahavalpuru, u istočnoj provinciji Pendžab, nakon što je osoblje primetilo izlomljenu cipelu u ustima jednog od četiri tigra koji navodno žive u ograđenom prostoru.

“Kada su čistili zoološki vrt i jazbine, uočili su životinju kako drži cipelu u ustima”, rekao je za medije Zaher Anvar, visoki vladin zvaničnik u Bahavalpuru. "Osoblje je posumnjalo da se nešto desilo, a onda su pronašli telo u jazbini", rekao je on.

Anvar je opisao veliku mačku koristeći reč koja u Pakistanu može značiti tigar ili leopard, a veruje se da su obe vrste životinja smeštene u tom zoološkom vrtu. Lokalni mediji su u izveštajima identifikovali veliku mačku kao tigra.

“Naša dosadašnja procena je da se čini da je ovo neki ludak, jer razumna osoba ne bi skočila u jazbinu”, rekao je Anvar. “Vidite da je jazbina obezbeđena. Iza jazbine su stepenice, možda je odatle skočio”.

Zafarula, zvaničnik spasilačke službe 1122 u Bahavalpuru, rekao je da su žrtvine noge bile teško izgrižene. "Još se ne zna ko je on i kako je tamo dospeo. Istražuje se. Telo je izgledalo staro nekoliko sati’, rekao je Zafarula.

On je dodao da sudski veštaci pregledaju telo.

Zoološki vrt vodi odeljenje za divlje životinje u Pendžabu. Ministarstvo nije komentarisalo incident. Pakistanski zoološki vrtovi se često optužuju da ne poštuju dobrobit životinja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading