SKANDAL UŽIVO NA BBC: Voditeljka vesti pokazala srednji prst kameri!

Autor:

Svet

07.12.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka BBC Vesti, Marijam Moširi, postala je slučajno glavna tema na društvenim mrežama nakon što je usred emitovanja uživo pokazala srednji prst.

SKANDAL UŽIVO NA BBC: Voditeljka vesti pokazala srednji prst kameri!

Foto: X/Chris Rose

 Incident se dogodio u sredu u 12 sati, kada voditeljka nije primetila da je krenulo snimanje, te je gest koji je verojatno bio upućen nekome u režiji, završio pred kamerama.

Nakon što je shvatila da je program već krenuo, Moširi je brzo promenila izraz lica i ozbiljno nastavila sa čitanjem vesti.


Ova neobična situacija izazvala je podeljene reakcije među gledaocima. Dok su neki smatrali da je gest bio šaljiv i simpatičan, drugi su ga ocenili kao neprofesionalan, zahtevajući sankcije za voditeljku.

Na društvenim mrežama su se pojavile brojne reakcije, a građani su izrazili svoje mišljenje o ovom incidentu.



**Reakcije građana na društvenim mrežama**



Neki su javno izrazili svoje nezadovoljstvo, ističući da bi voditeljka trebala da bude sankcionisana, dok su drugi bili blaži u svojim osudama.

Incident je naišao na različite interpretacije, a javnost je iznela svoje stavove putem društvenih mreža. Ovakav slučaj ukazuje na važnost pažljivog praćenja vremena emitovanja uživo i profesionalnog ponašanja voditelja tokom programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading