UHAPŠEN TAKSISTA JER JE NAMERNO ZGAZIO GOLUBA: Traži se obdukcija ptice! Poludeo jer ih je bilo 50 na putu, pa se zaleteo u njih kao furija!

Autor: Republika/I.K.

Svet

05.12.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upalilo se zeleno, a onda je taksista nagazio na gas i rešio da pregazi gomilu golubova.

UHAPŠEN TAKSISTA JER JE NAMERNO ZGAZIO GOLUBA: Traži se obdukcija ptice! Poludeo jer ih je bilo 50 na putu, pa se zaleteo u njih kao furija!

Foto: shutterstock, pixabay.com

Japanska policija saopštila je danas da je vozač taksija u Tokiju uhapšen zbog namernog ubistva goluba svojim vozilom. Muškarac od 50 godina je bio nezadovoljan kada je naišao na grupu golubova na putu, te je koristio svoje vozilo da ubije jednog od njih.

Incident se dogodio prošle nedelje kada je vozač taksija naglo ubrzao na raskrsnici čim se upalilo zeleno svetlo, a zatim naleteo na grupu golubova na tlu.


Policija je navela da golub nije ubijen zbog hrane, već je taksista namerno koristio vozilo kako bi ga usmrtio. Iznenadna buka motora taksija uplašila je prolaznika, koji je potom prijavio ovaj incident policiji. Rečeno je da je policija ocenila situaciju kao ozbiljnu, te je čak zatražila od veterinara obdukciju goluba.

Trenutno nije poznato kakvu kaznu će dobiti vozač taksija, ali je očigledno da je ovaj incident izazvao pažnju javnosti i nadležnih organa.

Ovaj incident je pokrenuo raspravu o odnosu prema životinjama u urbanim sredinama i pitanje kako se nositi sa golubovima koji često predstavljaju problem u gradskim područjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading