KATASTROFA! JAK POTRES NA FILIPINIMA: Tlo se ljuljalo CELU NOĆ, treslo se jačinom od 6,6 stepenih Rihtera, IZDATO UPOZORENJE NA CUNAMI!

Autor:

Svet

03.12.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipini su danas pogodjeni zemljotresom jačine 6,6 stepeni po Rihteru, a odmah je izdato i upozorenje na cunami.

KATASTROFA! JAK POTRES NA FILIPINIMA: Tlo se ljuljalo CELU NOĆ, treslo se jačinom od 6,6 stepenih Rihtera, IZDATO UPOZORENJE NA CUNAMI!

Foto: shutterstock

Ovaj izuzetno snažan potres dogodio se nekih 24 sata nakon što je Filipine udario potres od 7,6 stepeni, nakon kojeg je, takođe, izdato upozorenje na cunami.

Od juče je ovu zemlju pogodila serija snažnih potresa, od kojih su mnogi bili jačine iznad 5 po Rihterovoj skali. Građani svedoče da se tlo ne prestaje tresti. “Ovo ne prestaje, od juče se tresemo. Nije prošao sat da nije ljuljalo”, rekli su oni nakon najnovijeg potresa.

Drugi ističu da je potres bio jak, ali ne toliko dug i snažan kao jučerašnji potres koji je bio gotovo iste jačine. “Tokom čitave noći se ljuljamo, ovo ne staje”, navode stanovnici.

Ovaj potres je registrovan na 18 kilometara dubine, na oko 64 kilometara severno-istično od Bisliga.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading