MAJKA ŽIVELA SA LEŠEVIMA SVOJE DECE U PRLJAVOM STANU! Darijin jeziv ZLOČIN otkrio najstariji SIN

Autor:

Svet

29.11.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasavajući slučaj u gradu Velikije Luki, u Pskovskoj oblasti na severozapadu Rusije, šokirao je javnost kada je uhapšena majka petoro dece pod imenom Darija.

MAJKA ŽIVELA SA LEŠEVIMA SVOJE DECE U PRLJAVOM STANU! Darijin jeziv ZLOČIN otkrio najstariji SIN

Foto: Shutterstock

Izrael

Ona je navodno držala tela svoje mrtve dece u prljavom stanu kako bi nastavila da prima beneficije za finansiranje svog raskalašnog načina života.

Policija je otkrila da jedno dete nije bilo upisano na spiskove rođenih i umrlih, a užasavajući uslovi u kojima su živeli bili su toliko loši da je jedno od beživotnih tela nosilo pelene.



Šokantno otkriće uslova u kojima su živeli



Policajci su upali u stan 23. novembra i zatekli zastrašujuće prizore, a snimci koji su kasnije procurili prikazuju majku koja otkriva policiji gde je ostavila tela njenih mrtve dece. Među telima je bio i četvorogodišnji dečak koji je još uvek imao odeću na sebi, dok je beživotno telo osmogodišnje devojčice pronađeno u seoskoj kući koja je kupljena uz beneficije.

 


Reakcija lokalne zajednice i istraga slučaja



Lokalni mediji navode da se malo zna o bebi koja nije bila registrovana po rođenju, ali se veruje da je bila stara samo nekoliko meseci. Komšije su izjavile da su često čule decu kako vrište i da se Darija prema njima okrutno ponašala. Istražitelji sada pokušavaju da utvrde da li je Darija mentalno sposobna da joj se sudi, dok ruska policija istražuje ove užasne događaje za ubistvo. Ako se utvrdi da je mentalno sposobna, Darija bi mogla biti osuđena na 20 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading