ŠOKANTNO! Lekar optužen za MONSTRUOZNO UBISTVO supruge zbog DONALDA TRAMPA!

Autor:

Svet

29.11.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekar za plodnost Dr Erik Skot Sils, poznat u Južnoj Kaliforniji, našao se u centru pažnje nakon što je optužen za ubistvo svoje supruge, Suzan.

ŠOKANTNO!  Lekar optužen za MONSTRUOZNO UBISTVO supruge zbog DONALDA TRAMPA!

Foto: Tanjug/AP

 Tužioci tvrde da je Sils zadavio svoju ženu, a zatim pokušao da prikrije zločin postavivši njeno telo kako bi izgledalo kao da je pala niz stepenice.



**Pronalazak tela i istraga**



U ranim satima 13. novembra 2016, Sils je pozvao policiju tvrdeći da je pronašao telo svoje supruge u porodičnoj kući u San Klementeu. Nakon opsežne istrage, mrtvozornik je utvrdio da je Suzan ubijena, a ne da je preminula usled nesrećnog pada.



**Detalji o braku i nesuglasicama**



Tužioci su istakli da su postojale poteškoće u braku između Erika i Suzan pre navodnog ubistva. Suzan je, navodno, objavila svoju fotografiju u toplesu na mreži nakon što je izgubila opkladu oko ishoda republikanske nominacije za predsedničku trku 2016. godine.

Takođe, tužilac je otkrio jezive poruke koje je Suzan slala svom mužu, izražavajući frustraciju i osećaj zarobljenosti u braku.



**Sudski proces i tvrdnje odbrane**



Sils je tvrdio da nije ubio svoju ženu i da povrede koje je zadobila mogu biti rezultat nesrećnog pada niz stepenice. Advokat je čak izneo tvrdnju da je DNK pasa porodice pronađen na šalu koju je nosila Suzan, sugerišući da su psi vukli šal dok je ležala na dnu stepenica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading