BABA VANGA PROREKLA! PUTIN ĆE UMRETI?! Jeziva proročanstva uteruju strah u KOSTI - čak se i Kremlj OGLASIO!

Autor: S.B.

Svet

29.11.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baba Vangina proročanstva o budućnosti.

BABA VANGA PROREKLA! PUTIN ĆE UMRETI?! Jeziva proročanstva uteruju strah u KOSTI - čak se i Kremlj OGLASIO!

Foto: Tanjug/AP

Baba Vanga, slepa bugarska proročica, stekla je veliku popularnost među svojim sledbenicima zahvaljujući svojim navodnim predviđanjima budućnosti.

Neki je nazivaju Nostradamus Balkana zbog navodno tačnih predviđanja koja je dala, uključujući i ona o 11. septembru i ratu u Ukrajini. Iako je preminula pre 26 godina, njeni sledbenici tvrde da i dalje ima brojna proročanstva za budućnost.

Jedno od najšokantnijih proročanstava odnosi se na 2023. godinu, kada je Vanga predvidela eksploziju nuklearne elektrane koja će zadesiti našu planetu. Takođe je iznela tvrdnju da će se orbita Zemlje dramatično promeniti te godine, sa razornim posledicama. Iako se ova proročanstva do sada nisu ostvarila, njeni sledbenici tvrde da ima još predviđanja za 2024. godinu.


Jedno od predviđanja za 2024. godinu je da će ruski predsednik Vladimir Putin biti ubijen od strane jednog od svojih sunarodnika. Iako su se nedavno pojavile glasine o Putinovoj smrti, ruske vlasti su to demantovale, nazivajući to "apsurdnim".

Pored ovih konkretnih proročanstava, Baba Vanga je iznela niz predviđanja koja se odnose na globalne događaje u narednim godinama. Ona je predvidela porast terorizma u Evropi, testiranje biološkog oružja ili napade od strane "velike zemlje". Takođe je najavila česte prirodne katastrofe i porast nivoa radijacije, kao i ekonomsku krizu koja će biti podstaknuta rastućim dugom i globalnim tenzijama.

Među proročanstvima su i pozitivne vesti, poput otkrića leka za rak i Alchajmerovu bolest. Pored toga, Vanga je predvidela da će doći do velikog napretka u kvantnom računarstvu, kao i povećane upotrebe veštačke inteligencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading