UHVAĆENA BAKA KAKO POSTAVLJA BOMBU NA KAMION SA RUSKIM VOJNICIMA! Priznala saradnju sa ukrajinskom obaveštajnom službom! (VIDEO)

Autor: A.N

Svet

28.11.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena žena osumnjičena za pokušaj terorističkog napada

UHVAĆENA BAKA KAKO POSTAVLJA BOMBU NA KAMION SA RUSKIM VOJNICIMA! Priznala saradnju sa ukrajinskom obaveštajnom službom! (VIDEO)

Foto: Twitter

Službenici Federalne službe bezbednosti uhapsili su ženu u Zaporožju pod sumnjom da je pokušala izvesti teroristički napad na kamion Oružanih snaga Rusije, po navodima ruskih medija.

Na snimku koji je objavljen, vidi se starija žena kako postavlja eksplozivnu napravu na točak iza kabine vojnog kamiona, nakon čega pokušava da se udalji, ali ju je FSB brzo uhapsio.

 


Navodna saradnja sa ukrajinskom obaveštajnom službom



Prema informacijama Telegram kanala na ruskom jeziku, ova žena je navodno priznala da je sarađivala sa ukrajinskom obaveštajnom službom. Takođe se navodi da je ukrajinska služba prvo vrbovala njenog supruga, što baca novo svetlo na ovaj slučaj.


Detalji hapšenja i ispitivanja



Tokom hapšenja, žena je uhvaćena u trenutku postavljanja eksploziva na kamion, a nakon toga je brzo uhapšena i sprovedena u službeni automobil. Tokom ispitivanja, prema nezvaničnim informacijama, priznala je svoju povezanost sa pokušajem terorističkog napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading