SNIMAK UŽASNE PLJAČKE U CENTRU GRADA! Pogledajte snimak napada na nevinu devojku! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.11.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa razbojnika naoružana puškom izvršila je niz pljački na prometnoj raskrsnici u Čikagu, ostavljajući za sobom traga ne samo pljačkama, već i nejasnim postupcima policije.

SNIMAK UŽASNE PLJAČKE U CENTRU GRADA!  Pogledajte snimak napada na nevinu devojku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/www.dailymail.co.uk/


Kako se može videti na snimku sa mesta događaja, devojka sa koferom bila je prva žrtva ovih razbojnika.

Iznenada, automobil srebrne boje zaustavlja se pored nje, a iz njega izlazi razbojnik uperivši pušku u nju. Još trojica napadača iz istog automobila pridružuju se pljački, otimajući ranac i pregledajući džepove nesretne devojke.

Ubrzo se pojavljuje i beli džip, ali razbojnik im daje preteći znak da nastave vožnju.

 


**Serijske pljačke i nejasna reakcija policije**



Nakon pljačke devojke, razbojnici su nastavili svoj pohod, opljačkavši još četiri osobe na istom području. Izuzetno uznemirujuće je saznati da su policajci odbili da prate osumnjičene, dok su oni bez problema nastavili sa pljačkama.

Mediji su izvestili da su razbojnici čak fizički napali neke od svojih žrtava, što dodatno naglašava ozbiljnost ovih događaja.


Incident se dogodio 23. septembra, ali je snimak sa mesta događaja obelodanjen tek nedavno, nakon što je gradska Кancelarija za vanredne situacije odbila da ga objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading