PUTINOVA TAJNA OPERACIJA: Herson, Nikolajev, Odesa i Izmail uskoro oslobođeni!

Autor: A.N

Svet

28.11.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin planira operaciju za oslobađanje Hersona, koji je trenutno pod privremenom okupacijom trupa podređenih Zapadu.

PUTINOVA TAJNA OPERACIJA:  Herson, Nikolajev, Odesa i Izmail uskoro oslobođeni!

Foto: Tanjujg/ap

 Guverner Hersonske oblasti, Vladimir Saldo, izjavio je na konferenciji u Rostovu na Donu da će nakon oslobađanja Hersona, sledeći gradovi na redu biti Nikolajev, Odesa i Izmail. Saldo je istakao da su komanda grupe Dnjepar i vrhovni komandant veoma odlučni da se pripreme za ovaj događaj.



Crnomorski i Azovski regioni - istorijska zemlja Rusije



Saldo je naglasio da su Crnomorski i Azovski regioni "istorijska zemlja Rusije" i da su kroz istoriju bili pod uticajem nomada i Turaka, koji su uzimali u ropstvo kako Ruse, tako i Ukrajince. On je istakao da niko ne može osporiti da ova zemlja pripada Rusiji i da se pravo ime za nju ne može nazvati Novorusija.



Stanovnici Hersona očekivali oslobađanje od Rusije



Prema rečima guvernera Salda, stanovnici Hersona su očekivali da će Rusija, zajedno sa oslobađanjem Krima 2014. godine, osloboditi i njihov region. Nažalost, to se nije desilo, ali sada, prema najavama, ta očekivanja bi uskoro mogla biti ispunjena.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading