BESKUĆNIK DOBIO NA LUTRIJI PREKO 35 000 EVRA! Došao da podigne novac pa ga oterali - sve zbog JEDNOG DOKUMENTA!

Autor: S.B.

Svet

28.11.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Birokratske prepreke na putu do novca.

BESKUĆNIK DOBIO NA LUTRIJI PREKO 35 000 EVRA! Došao da podigne novac pa ga oterali - sve zbog JEDNOG DOKUMENTA!

Foto: Shutterstock

Italijanski mediji nedavno su objavili priču o beskućniku po imenu Đanluiđi, poznatijem kao Kasano, koji je prošlog meseca osvojio značajan iznos novca na lutriji - tačnije 37.000 evra. Međutim, iako je dobio ovu veliku sumu novca, nije mogao da je podigne zbog administrativnih problema.

Naime, Đanluiđi se suočio sa izazovima jer nije imao važeću zdravstvenu knjižicu, a takođe mu je istekao i poreski broj. Ove prepreke su mu stajale na putu ka ostvarenju dobitka, te je morao da se suoči sa mesecom dana birokratskih komplikacija.

Nakon što su ove informacije dospelje u javnost, vlasti su na kraju reagovale i omogućile Đanluiđiju da podigne novac. Konačno, prošlog petka dobio je zeleno svetlo da podigne novčanu premiju koju je osvojio.

Kasano je izjavio da će sam raspolagati osvojenim novcem i izrazio želju da i dalje ostane "nevidljiv" javnosti.

Đanluiđi potiče iz Apulije, a oni koji ga poznaju u njegovom rodnom gradu Senigaliji, dali su mu nadimak "Kasano" po bivšem napadaču Rome i Italije Antoniju Kasanu, koji je takođe rođen u Italiji.

Priča o Đanluiđijevoj sreći privukla je pažnju italijanskih medija i postala je tema brojnih naslovnica novina i portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading