UBIO ŽENU TATIJANU I ĆERKU PRED KOMŠIJOM! Mera zaštite povučena pre tri godine, pretio joj je GODINAMA, a onda je izvršio krvavi pohod!

Autor: A.N/Telegraf

Svet

27.11.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Madridu se desio stravičan zločin u kojem je muškarac (26) ubio svoju suprugu Tatijanu Beatriz (25) i njihovu petogodišnju ćerku.

UBIO ŽENU TATIJANU I ĆERKU PRED KOMŠIJOM! Mera zaštite povučena pre tri godine, pretio joj je GODINAMA, a onda je izvršio krvavi pohod!

Foto: društvene mreže

 Ovaj slučaj je posebno tragičan jer je žrtva bila u programu zaštite zbog seksualnog nasilja, ali su te mere povučene pre tri godine.



Preteće ponašanje i tragični ishod



Prema rečima komšinice koja je poznavala žrtvu, muškarac je više puta pretio ženi da će je ubiti.

Ovaj detalj ukazuje na to da je nasilje nad ženama imalo ozbiljne posledice u ovom slučaju. Nakon stravičnog zločina, osumnjičeni je prevezen u bolnicu sa teškim povredama koje su najverovatnije posledica pokušaja samoubistva.


Detalji zločina



Zločin se dogodio u zgradi u kojoj je Tatijana živela sa ćerkom. Komšinica je ispričala da je kobne večeri motor pao na automobil u garaži, što je izazvalo alarm.

Kada je komšija sišao da ugasi alarm, zatekao je užasnu scenu - Tatijanu povređenu ispred lifta. U stanu su pronašli i njenu ćerku s ocem, a devojčica je nažalost preminula od ubodne rane na vratu.


Porodični kontekst



Zanimljivo je napomenuti da su i žrtva i nasilnik bili peruanskog porekla, dok je komšinica otkrila da je Tatijana živela sa ćerkom i tetkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading