Otkriven identitet 13 izraelskih talaca koje je Hamas danas pustio na slobodu!

Autor:

Svet

24.11.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak izraelskih talaca iz Pojasa Gaze

Otkriven identitet 13 izraelskih talaca koje je Hamas danas pustio na slobodu!

Foto: PRINTSKRIN


Danas je konačno otkriven identitet 13 izraelskih talaca koji su oslobođeni od strane Hamasa i prebačeni na područje Izraela. Njihove porodice su sa nestrpljenjem čekale ovaj trenutak gotovo dva meseca, a sada imaju priliku da ih ponovo zagrljaju.

Među oslobođenima su Hana Kacir (77), koja je prethodno bila proglašena mrtvom od strane Islamskog džihada, zatim Margalit Mozes (77), Jafu Ader (85), Hana Peri (79), Adina Moše (72), Danijela Aloni (44), Emilia Aloni (9), Ruti Monder (78), Keren Monder (54), Ohad Monder (9), kao i dvogodišnja Aviv Ašer, četvorogodišnja Raz Ašer i njihova majka Doron (34).



Emotivni susreti sa porodicama



Prema informacijama sa terena, talasi emocija su neizmerni dok se članovi porodica i oslobođeni talasi susreću nakon dugih i teških dana. Njihovo prebacivanje u bolnice je u toku, gde će dobiti potrebnu medicinsku negu i podršku. Ovaj povratak je posebno emotivan zbog činjenice da su među oslobođenima i deca, poput dvogodišnje Aviv Ašer i četvorogodišnje Raz Ašer, čiji će susreti sa porodicom sigurno izazvati suze radosti.


Zahvalnost i nade za budućnost



Ovaj događaj je izazvao talas zahvalnosti i olakšanja širom Izraela, dok se nada za dalje poboljšanje odnosa između Izraela i Palestine polako rađa. Oslobođeni talasi su simbol nade i trajnog mira u regiji, a njihov povratak je prilika da se podigne svest o važnosti humanosti i dijaloga u rešavanju sukoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading