Vladimir Putin otkrio: ŠTA NIKADA NE BI OPROSTIO ČOVEKU?!

Autor: sputniknews.com

Svet

11.03.2018

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin našalio se da je bolje ne raspravljati se sa njim. Osim toga u filmu Andreja Kondrašova "Putin" naveo je da postoji samo jedna stvar na svetu zbog koje nikada ne bi oprostio čoveku.

Vladimir Putin ne oprašta izdaju

- Naravno, bilo bi bolje da se to ne radi - rekao je predsednik Rusije u filmu Andreja Kondrašova "Putin", koji je objavljen na društvenim mrežama.

Na šaljivo pitanje: "Zašto, zar je to zaista opasno?", Putin je odgovorio: "Ne", i dodao da se našalio, jer sa njim ne mora da se raspravlja.

Ruski predsednik takođe je rekao i da ume da oprašta, ali ne sve.

Odgovarajući na pitanje šta je nemoguće oprostiti, Putin je odgovorio:

"Izdaju."

Ruski predsednik napomenuo je da je "bolje nikada nikoga ne saterivati u ugao" ispričavši priču o pacovu.

- Silazio sam niz stepenice i video pacova. Počeo sam da ga jurim. Saterao sam ga u ugao. A on se okrenuo i potrčao za mnom. I ne samo što je trčao, već je skakao sa jednog stepenika na drugi. Pokušao je da mi skoči na glavu - ispričao je predsednik u filmu "Putin".

- To svi treba da imaju na umu. Nikoga ne treba saterivati u ugao - dodao je on.

Predsednik Rusije smatra da bi "mesto" svake zemlje i njeni nacionalni interesi trebalo da se određuju ne ultimatumom, već putem dijaloga.

- Sećate se poznatog vrlo dobrog filma ’Gospoda sreće‘? U jednoj sceni, kad glavni lik uđe u ćeliju, drugi lik mu kaže: ’Tvoje mesto je kod ve-cea‘. U suštini, koliko god zvučalo grubo, to je i bilo ponašanje prema Rusiji nakon raspada Sovjetskog Saveza - ispričao je Putin.

On je naglasio da se Rusija ne slaže sa takvim stavom niza država.

- Uvek pokušavaju da nam pokažu gde nam je mesto. A nama se ne dopada to mesto. Mi se uopšte ne slažemo sa takvom postavkom stvari: čije je gde mesto i čiji su nacionalni interesi treba rešavati ne pomoću povika i ultimatuma, već pomoću dijaloga -istakao je on.

A šta misli o samokontroli?

Ruski lider takođe je objasnio kako uspeva da ne izgubi samokontrolu, čak i u teškim trenucima.

- Kada se čovek ljuti, on pokazuje slabost. Čovek na mom položaju nema pravo da pokaže slabost - zaključio je Putin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading