TRAGIČNA SMRT PETOGODIŠNJE DEVOJČICE ŠOKIRALA JAVNOST: Umrla je dok se igrala sa bratom i sestrom, telo otkrili roditelji

Autor:

Svet

17.11.2023

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kloi Vilijamson iz Alabame pronađena je mrtva u korpi za veš u svom domu, a vatrogasci i spasilačka ekipa nisu uspeli da je spasu.

TRAGIČNA SMRT PETOGODIŠNJE DEVOJČICE ŠOKIRALA JAVNOST:  Umrla je dok se igrala sa bratom i sestrom, telo otkrili roditelji

Foto: pixabay.com

Nakon obdukcije, uzrok smrti još uvek nije poznat, ali policija spekuliše da je bila slučajna.

Petogodišnja Kloi bila je kćerka učiteljice Alisije Vilijamson, a njen tragični gubitak pogodio je celu zajednicu. Gradske škole u Trusvilu, gde je Kloi bila učenica, izdale su saopštenje u kome se ističe da je devojčica bila dragocena, pametna i radoznala. Školski sistem je organizovao da savetnici budu dostupni za učenike i osoblje koji su potreseni ovom tragedijom.

 

 


Porodica devojčice održaće parastos ovog vikenda, dok se policija bavi istragom. U međuvremenu, šerif policijskog okruga Pajk Rasel Tomas izneo je uznemirujuće informacije o sličnom slučaju koji se dogodio prošlog meseca. Četrnaestogodišnji dečak optužen je za ubistvo svog 17-godišnjeg brata, a policija sumnja da je imao i listu drugih članova porodice koje je planirao da ubije. Tinejdžer je priznao da je pucao na svog brata tokom svađe i trenutno se nalazi u pritvoru.

Ova dva slučaja šokirala su zajednicu u Alabami i pokrenula pitanja o bezbednosti dece u njihovim domovima. Nadležne institucije i dalje rade na istrazi kako bi se utvrdilo šta je dovelo do ovih tragičnih događaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading