NEOBIČAN INCIDENT U KIŠINJEVU: Pas moldavske predsednice UJEO predsednika Austrije!

Autor:

Svet

16.11.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Austrije, Aleksandar Van der Belen, koji se trenutno nalazi u poseti Kišinjevu, doživeo je neobičan incident tokom šetnje baštom predsedničke rezidencije.

NEOBIČAN INCIDENT U KIŠINJEVU: Pas moldavske predsednice UJEO predsednika Austrije!

Foto: printskrin twitter

Naime, pas moldavske predsednice Maje Sandu, po imenu Kodrut, ujeo je predsednika za ruku dok je on pokušavao da ga pomazi.

Incident se dogodio u prisustvu velikog broja ljudi, dok su dvoje lidera razgovarali i šetali se baštom. Van der Belen se našao u bolnoj situaciji kada je pas, uplašen prisustvom mnogo ljudi, ujeo njegovu šaku. Sanduova je odmah reagovala i izvinila se na engleskom jeziku, objašnjavajući da se njen pas nije navikao na toliko ljudi oko sebe.

 

 


Van der Belen je nakon incidenta održao naredni sastanak sa zavojem na ruci, što je privuklo pažnju medija i prisutnih. Ovaj događaj je još jednom pokazao koliko su nekad i najmanje stvari u životu nepredvidive i kako životinja može da iznenadi svojim reakcijama.

Pored ovog neobičnog događaja, poseta predsednika Austrije Kišinjevu se nastavlja u prijateljskom tonu. Van der Belen i Sanduova su imali priliku da razgovaraju o različitim temama, a posebno su istakli značaj saradnje između Moldavije i Austrije. Oboje su se složili da je važno održavati dobre odnose i jačati saradnju između dve zemlje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading