HOROR SNIMCI POTONUĆA TURISTIČKOG BRODA! 100 putnika spašavalo svoje živote! (VIDEO)

Autor:

Svet

15.11.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama koje je saopštila policija, došlo je do tragedije u Plavoj laguni kada je turistički brod na sprat, koji je prevozio putnike sa kruzera do popularnog turističkog ostrva, potonuo u vodama Bahama.

HOROR SNIMCI POTONUĆA TURISTIČKOG BRODA! 100 putnika spašavalo svoje živote! (VIDEO)

Foto: youtube.com

U ovom nesrećnom događaju, jedna 75-godišnja Amerikanka izgubila je život, dok je još nekoliko putnika povređeno.

Kako se navodi, brod je napuštao luku glavnog grada Bahama, Nasau, na ostrvu Paradise, ka Plavoj laguni kada je došlo do nesreće. Ova turistička destinacija, koja se nalazi oko pet kilometara severoistočno od Nasaua, privlači brojne turiste zbog svoje lepote i kristalno čistog mora.

Prema rečima portparolke kraljevskih bahamskih policijskih snaga, jedna osoba je izgubila život, dok su svi putnici na brodu bili iz kruzera. Lokalni zvaničnici su potvrdili da je na brodu bilo oko 100 putnika, a da je incident izazvao uzburkano more koje je doprinelo da voda uđe u brod i dovede do njegovog potonuća.


Incident u Plavoj laguni je izazvao veliku pažnju javnosti nakon što su se pojavili snimci putnika koji su se nalazili na brodu u trenutku nesreće. Na snimcima se vidi kako putnici sa prslucima za spasavanje pokušavaju da se spasu dok se brod naginje i tone u tirkizno more. Policija je saopštila da je pet članova posade i svi putnici bezbedno evakuisani, dok su dva putnika prebačena u bolnicu radi dodatne nege.

Kako navode lokalni mediji, na lice mesta su odmah stigle službe Hitne pomoći, a jedna od preživelih putnica je ispričala da su putnici bili u panici i da su u strahu čekali uputstva članova posade, ali su ih oni navodno ignorisali. U momentu kada je brod počeo da tone, mnogi putnici su samoinicijativno počeli da se spašavaju, skačući u more sa ili bez prsluka za spasavanje. Na sreću, drugi brodovi su brzo došli na mesto nesreće i pomogli u spasavanju putnika.

Ova nesreća je duboko potresla turiste i stanovnike Bahama, a identitet žene koja je izgubila život i uzrok njene smrti još uvek nisu poznati. Nadležne vlasti vrše istragu kako bi se utvrdile okolnosti ovog tragičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading