Hvalio se pištoljem po školi - u sledećem momentu bilo je MRTVIH!

Autor: blic.rs, Republika

Svet

10.03.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna devojka (17) je mrtva dok su dve osobe povređene prilikom pucnjave u srednjoj školi u Alabami. Iz nadležnih službi kažu da je do ove nesreće došlo slučajno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tragedija u školi

Sedamnaestogodišnja Kortin Arington, neimenovani mladić i još jedna osoba, ranjeni su u slučajnoj pucnjavi. Nesreća se dogodila u prostorijama škole, kada je neimenovani mladić pokazivao otkočen pištolj drugaricama koji je zbog nestručnog rukovanja smrtno ranio Kortin. Prilikom vraćanja pištolja u pantalone, mladić je upucao i sebe u stomak.

Hitna pomoć je brzo stigla, ali je Kortin izdahula na putu do bolnice. Napadač je po saniranju rane u bolnici pušten nakon čega je sproveden u policijsku stanicu zbog davanja izjave. Drugoj žrtvi, radniku škole,rana je sanirana na licu mesta i on je pušten na kućno lečenje.

Iz škole su potvrdili da je u škola obustavila rad zbog istrage na licu mesta od strane policije. Šef policije uputio je saučešće porodici ubijene na konferenciji za štampu.

-Imamo dosta pitanja koja stoje otvorena trenutno. Ne kažemo da je on pucao ili da nije pucao na nju. Kažemo samo da je pucano, izjavio je on.

Dalje je navedeno da će dalja istraga pokazati da li je do pucanja došlo usled borbe za pištolj ili iz nekih drugih razloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading