TRAGEDIJA NA BENZINSKOJ PUMPI: Dvogodišnji dečak izgubio bitku sa smrću nakon što se upucao!

Autor:

Svet

28.10.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzavrele emocije i neverica obuzeli su građane Mičigena kada su čuli za stravičan incident koji se dogodio na jednoj benzinskoj pumpi u Lansingu.

TRAGEDIJA NA BENZINSKOJ PUMPI: Dvogodišnji dečak izgubio bitku sa smrću nakon što se upucao!

Foto: printskrin

Nažalost, dvogodišnji dečak postao je žrtva vlastitog oružja, a njegova smrt je šokirala celu zajednicu.

Portparol policije Lansinga, Džordan Guliks, saopštio je da je mališan slučajno povukao obarač na pištolju koji je pronašao na benzinskoj stanici. Njegovi roditelji, potreseni i nesvesni prisustva oružja, nisu mogli da spreče ovu tragediju. Uzrok smrti deteta još uvek se istražuje, a državni tužilac Džon Dvejn naglasio je da se proverava da li postoje elementi krivičnog dela.

Ovaj tužan događaj još jednom je podsetio na problem dostupnosti oružja deci u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Nijedno dete ne bi smelo da ima pristup oružju i tačka", izjavio je Dvejn, dodajući da je veliki broj naoružanja u zemlji omogućio da pištolji budu lako dostupni čak i najmlađima.


Incident se odigrao na parkingu ispred benzinske stanice, a muškarac star četrdeset i četiri godine, koji je bio u blizini, brzo je pobegao sa mesta zločina. Međutim, zahvaljujući brzoj reakciji policije, on je ubrzo uhapšen i protiv njega će biti podnete odgovarajuće optužbe.

Vatrogasci su odmah pritekli u pomoć dečaku i prevezli ga u bolnicu, ali nažalost, ni napori lekara nisu bili dovoljni da spasu njegov život. Portparol policije je izrazio saučešće porodici i prijateljima preminulog dečaka i naglasio da je neophodno preduzeti mere kako bi se sprečilo da se slične tragedije dešavaju među decom.

Ova tužna priča nas podseća na važnost bezbednosti dece i neophodnost strožih mera kontrole oružja. Svi moramo preuzeti odgovornost da se ovakvi slučajevi ne ponavljaju i da deca budu zaštićena od opasnih situacija.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading