POSVAĐAO SE SA ZETOM, PA MU ZARIO NOŽ U GRLO: Proslava se pretvorila u krvoproliće - policija zatekla užas

Autor: Hojte

Svet

01.10.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Još uvek nije poznato šta je uzrok svađe.

POSVAĐAO SE SA ZETOM, PA MU ZARIO NOŽ U GRLO: Proslava se pretvorila u krvoproliće - policija zatekla užas

Foto: shutterstock

Muškarac (44) uhapšen je zbog pokušaja ubistva zeta u severnoj Austriji, prilikom čega je izvukao nož i zabio ga muškarcu (43) u vrat.

 

Kako prenose tamošnji mediji, incidentu je prethodila svađa između dvojice muškaraca, koja je eskalirala u pokušaj ubistva, saopšteno je iz policije u Utendorfu.

 

Još uvek nije jasno ko je pozvao Hitnu pomoć, kao ni šta je uzrok svađe, ali je saopšteno da je osumnjičeni stajao ispred kuće gde se desio incident i dopustio da ga uhapse.

Svađa se desila na porodičnoj proslavi

Uprava Državne kriminalističke policije pokrenula je istragu o pokušaju ubistva. Teško povređeni 43-godišnjak je helikopterom za spasavanje prebačen u bolnicu u Salcburgu, a osumnjičeni napadač je u nedelju uveče ispitan u policijskoj stanici Matighofen, ali je bio potreban prevodilac.

Prema navodima policije, i navodni počinilac i žrtva dolaze iz Severne Makedonije. Iz bolnice je saopšteno da 43-godišnjak koji je izboden nije životno ugrožen.

Prema istražiteljima, svađa i napad nožem koji je usledio dogodili su se na porodičnoj proslavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading