BOSANAC MRTAV PIJAN DIVLJAO ZA VOLANOM PO AUSTRIJI: Kad ga je policija zaustavila, od prizora samo što se nije onesvestila

Autor:

Svet

01.10.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač od silnog pijanstva nije znalo šta ga je snašlo, pa je čak po izlasku iz automobila pao na put

BOSANAC MRTAV PIJAN DIVLJAO ZA VOLANOM PO AUSTRIJI: Kad ga je policija zaustavila, od prizora samo što se nije onesvestila

Foto: youtube.com/skynews

Policija austrijskog grada Klagenfurta zaustavila je sinoć državljanina Bosne i Hercegovine (37) koji je, samo on zna kako, nekontrolisano vozio po putu.

Policiji je upao u radar kada je brzinom svetlosti proleteo pored njih. Kada su videli da je vozio 137 km/h na mestu gde je ograničenje 70, dali su se u poteru za njim.

Nakon što su ga u jedan ujutro zaustavili na putu, odmah su primetili da mu se u automobilu sve oseća na alkohol.

Usledilo je merenje nivoa alkohola u krvi, posle čega Austrijanci samo što se nisu onesvestili – državljanin Bosne “naduvao” je više od tri promila alkohola!

Na licu mesta oduzeta mu je vozačka dozvola, čega on verovatno nije bio ni svestan jer je po izlasku iz automobila pao na put, prenose austrijski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading