SILOVALI DECU I SVE SNIMALI, TERALI IH DA JEDU PSEĆU HRANU: Članovi kulta uhapšeni zbog VEŠTIČARENJA, ova stvar ih je odala

Autor:

Svet

15.09.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtve su opisivale seanse kao bizarne događaje posle kojih su ponekad silovane. Neko bi to radio, neko navijao, a neko snimao zločine

SILOVALI DECU I SVE SNIMALI, TERALI IH DA JEDU PSEĆU HRANU: Članovi kulta uhapšeni zbog VEŠTIČARENJA, ova stvar ih je odala

Foto: pixabay.com

Sedmorica muškaraca i četiri žene izvedeni su ove nedelje pred sud u Škotskoj zbog veštičarenja i seksualnog napastvovanja dece.

Jedanaestoro pripadnika kulta suočilo se sa 32 tačke optužnice nakon što su terali decu da prisustvuju njihovim “seansama”.

One su uključivale prizivanje duhova i demona, ali i teranje dece na seksualne kontakte s njima, što su snimali, prenosi Sky News.

Za sada je poznato da su tri devojčice i jedan dečak u periodu od 2010. do 2020. godine bili žrtve kulta.

Decu su pripadnici kulta mamili u svoj tabor iza zatvorenih vrata vrbujući ih po školama posle časova.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Tada bi im prilazili sa zabavnim pričama o prizivanju duhova i raznoraznim paranormalnim mogućnostima koje su oni u stanju, poput Harija Potera, da čine. Zauzvrat bi im tražili da dolaze kod njih na seanse.

- Čim bi počele seanse, žene bi se pretvarale u veštice. Sve su zurile u mene. Bilo je strašno. Jednu devojčicu su gurali u mikrotalasnu rernu, u frižider, pa u zamrzivač ne bi li doživela nešto čudesno. Tražili su od nas da se ponašamo kao psi, davali su nam pseću hranu - rekla je jedna od žrtava.

Prema izjavama svedoka, dece koja su u međuvremenu uspela da se otrgnu iz kandži kulta i sada su odrasla, bilo je i silovanja.

- Silovali bi nas. Neki su stajali sa strane i navijali, dok su drugi sve snimali. Terali su nas da za potrebe kulta probamo droge i učestvujemo u ilegalnom transport nje kroz Škotsku - izjavila je jedna od žrtava kulta.

Članovi kulta pali su kada je jedna od žrtava tokom trgovine drogom uspela da pobegne sa rute i u policiji ostavi sve potrebne podatke o lokaciji i slučajevima.

Ispostavilo se da je jedan od članova kulta imao preveliko poverenje u tu odbeglu žrtvu iako je upozoren od ostalih da postoji šansa da će ih ona izdati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading