MUŠKARAC SE UTOPIO U KANALU DOK JE VADIO KLJUČEVE! Prijatelj pokušao da mu pomogne pa jedva živu glavu izvukao! BIZNARNA NESREĆA U BELGIJI!

Autor:

Svet

04.09.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađi čovek pokušao je da spase prijatelja, ali je zbog jake struje i sam upao u vodu.

MUŠKARAC SE UTOPIO U KANALU DOK JE VADIO KLJUČEVE! Prijatelj pokušao da mu pomogne pa jedva živu glavu izvukao!  BIZNARNA NESREĆA U BELGIJI!

Foto: pixabay.com

Jutros je blizini keja u belgijskom gradu Ostendeu, pronađeno beživotno telo muškarca koji se u nedelju uveče udavio, nakon što je pokušao da dohvati ključeve koje je ispustio u kanal Ostende-Briž.

Prema pisanju Brisel tajmsa, nesreća se dogodila u blizini pomorske škole Koninklijk Verk Ibis kada su dva muškarca, starosti 29 i 21 godinu, pokušala da izvuku ključeve, pri čemu se stariji okliznuo i pao u vodu.

Mlađi čovek pokušao je da spase prijatelja, ali je zbog jake struje i sam upao u vodu.

Prolaznici su brzo pozvali hitnu pomoć i uspeli da izvuku 21-godišnjaka iz vode, koji je potom prevezen u bolnicu u teškom stanju, koje se kasnije stabilizovalo.

Međutim, drugog muškarca, meštanina Ostendea, odnela je struja. Kako navodi belgijski list, spacioci su u nedelju pokrenuli potragu, ali su tek jutros uspeli da lociraju telo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading