"TRAMP ĆE BITI UBIJEN A ONDA POČINJE RAT SA RUSIJOM": Zastrašujuće predviđanje uglednog američkog novinara, PAKAO svetskog rata će početi 2024!

Autor:

Svet

31.08.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Administracija Džoa Bajdena će sledeće godine započeti sveobuhvatni rat sa Rusijom kako bi održala vlast u zemlji, rekao je poznati američki novinar Taker Karlson u intervjuu radio voditelju Adamu Koroli, prenosi RIA Novosti.

"TRAMP ĆE BITI UBIJEN A ONDA POČINJE RAT SA RUSIJOM": Zastrašujuće predviđanje uglednog američkog novinara, PAKAO svetskog rata će početi 2024!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia, Shutterstock, Printskrin/Youtibe/Nikola Full Gamer,

„Oni će se boriti protiv Rusije. To je ono što oni žele. Sledeće godine se vodi vruć rat između SAD i Rusije. Ne mislim da ćemo pobediti, ali to je druga stvar. Mislim da je to politički potez – treba da počnu borbena dejstva kako bi koncentrisali ratne moći u svojim rukama i pobedili“, rekao je on.

Prema novinaru, kriminalizacija unutrašnje politike SAD dovodi do toga da američki establišment počinje da razmatra jedini izlaz za sebe da ostane na vlasti. Progon političkih protivnika – bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa– dovodi članove administracije Džoa Bajdena na put sa kojeg je nemoguće skrenuti iz straha od progona ako izgube, rekao je Karlson.

"Ako ste bili zabrinuti da bi naša politika mogla postati još rigidnija nego što je sada, trebalo bi da vas brine mogućnost otvorenog rata sa Rusijom. Mislim da se to lako može dogoditi. Mogli bismo se naći u situaciji da rakete "slučajno" padnu u Poljskoj, mi ćemo okriviti Rusiju za ovo i započeti rat“, rekao je Karlson.

Novinar je dodao da ako je ljudima zaista stalo do takve perspektive, neophodno je izvršiti pritisak na Senat SAD da bi se sada postigao mir. Prema njegovim rečima, SAD bi danas mogle da okončaju sukob u Ukrajini, pošto ukrajinska vojska ne postoji bez NATO-a .

Vašington je, prema njegovom mišljenju, jedina strana sposobna da postigne mir kako bi sprečila globalni rat koji bi ugrozio ceo život čovečanstva na planeti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Tramp će biti ubijen?

Strah američkog establišmenta od bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i nedostatak drugih metoda da se s njim obračunaju mogli bi da dovedu do njegovog ubistva, izneo je ovo mišljenje Taker Karlson u intervjuu radio voditelju Adamu Koroli, na pitanje voditelja da li će Trampu biti dozvoljeno da ponovo bude izabran za predsednika SAD.

Karlson je podsetio da je američka elita počela da se bori protiv Trampa još pre njegovih prvih izbora, organizujući proteste. Prema rečima novinara, da bi se pokrenuo impičment pokrenuta je kleveta, zatim su izmišljeni dokazi protiv Trampa povodom nereda u Vašingtonu 6. januara 2021. godine.

Karlson je primetio da im ništa od navedenog nije pomoglo da se otarase Trampa. Štaviše, njegova popularnost je stalno rasla, čak i nakon što su protiv njega podignute krivične prijave.

Karlson je naglasio da su sve metode korišćene protiv Trampa korišćene postepeno, ali da na kraju nisu imale rezultat.

„Ako počnete sa kritikom, pa pređete na protest, pa na opoziv, sada koristite optužnice i ništa od toga ne funkcioniše, šta je onda sledeće? Nacrtajte to na grafikon. Očigledno smo blizu ubistva. Niko ne govori o tome“, reći će on, ali ne znam kako ne možete da dođete do takvog zaključka“, rekao je novinar.

Prethodno je velika porota Džordžije optužila Trampa i grupu ljudi povezanih s njim u slučaju navodnih pokušaja da utiču na ishod prethodnih predsedničkih izbora u toj državi. Jedna od tačaka koje se pripisuju bivšem predsedniku SAD je kršenje zakona o kriminalnim organizacijama (tzv. RICO zakon), koji sam po sebi predviđa kaznu do 20 godina zatvora i novčanu kaznu od 250 hiljada dolara.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading