ZATVARA SE VAZDUŠNI PROSTOR IZNAD DŽORDŽIJE! Tramp će doći da se preda vlastima kao "VIP ličnost"!

Autor:

Svet

24.08.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova predaja se očekuje kao deo zakonskog postupka u vezi sa optužbama koje su protiv njega podignute.

ZATVARA SE VAZDUŠNI PROSTOR IZNAD DŽORDŽIJE! Tramp će doći da se preda vlastima kao "VIP ličnost"!

Foto: Tanjug/AP, pixabay.com

Američka Federalna agencija za vazdušni saobraćaj (FAA) nedavno je izdala naređenje za privremeno zatvaranje vazdušnog prostora iznad zatvora okruga Fulton u saveznoj državi Džordžija. Ovo zatvaranje je izvedeno kao deo priprema za očekivanu predaju bivšeg predsednika Donalda Trampa vlastima.

Prema informacijama koje je objavio Njuzvik, okružne vlasti u Džordžiji očekuju da će se Donald Tramp, koji je optužen za planiranje pokušaja osporavanja rezultata predsedničkih izbora 2020. godine na teritoriji Džordžije, pojaviti u zatvoru u večernim satima. Njegova predaja se očekuje kao deo zakonskog postupka u vezi sa optužbama koje su protiv njega podignute.

Kako bi se obezbedila bezbednost tog procesa, FAA je donela odluku da privremeno zabrani letove iznad zatvora okruga Fulton. Ovo ograničenje letenja će biti na snazi od 18:45 do 21 čas po lokalnom vremenu, kako bi se omogućila neometana predaja bivšeg predsednika.

Novinarka lokalne televizije WTOC iz Džordžije, Šej Šrader, podelila je ovu informaciju na društvenoj mreži Twitter, ističući da je razlog za zatvaranje vazdušnog prostora "kretanje VIP ličnosti". Ovaj događaj jasno ukazuje na značajne mere koje se preduzimaju kako bi se osigurala sigurnost tokom ovakvih situacija koje privlače veliku pažnju javnosti.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading