STJUARDESA KRISTINA JE BILA JEDINA ŽENA U PRIGOŽINOVOM AVIONU: Pre leta se javila porodici, primetila je da se NEŠTO ČUDNO DEŠAVA

Autor:

Svet

24.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina žena u avionu Jevgenija Prigožina bila je stjuardesa Kristina Raspopova.

STJUARDESA KRISTINA JE BILA JEDINA ŽENA U PRIGOŽINOVOM AVIONU: Pre leta se javila porodici, primetila je da se NEŠTO ČUDNO DEŠAVA

Foto: X/printscreen

Kristina Raspopova, 39-godišnja stjuardesa, jedina je žena koja je poginula nakon što se privatni avion „Embraer Legacy“ srušio u blizini sela Kuženkino u Tverskoj oblasti u Rusiji.

 

Stjuardesa Kristina Raspopova, koja je poginula u padu aviona osnivača Vagner PMC Jevgenija Prigožina u Tverskoj oblasti, nekoliko sati pre tragedije uspela je javila  neobičnostima pre leta.

 

Telegram kanal Baza prenosi da „njihov let iz nekog razloga kasni”.

Telegram kanal VČK-OGPU navodi, pozivajući se na reči rođaka stjuardese, da su se sa avionom desile čudne popravke pre polaska - navodno je „odvezen na neku kratkoročnu i neshvatljivu popravku“.

 

„Rekla je da je avion na održavanju ili manjim popravkama, da čekaju poletanje“, rekla je rođaka Raspopova, koja je sa njom razgovarala pre leta, prenosi VČK-OGPU

 

Nekoliko sati pre polaska, devojka je rekla porodici da je njihov let iz nekog razloga odložen. Pre leta je postavila fotografiju iz aerodromskog kafića.

Izvor VČK-OGPU navodi da je stjuardesa srušenog aviona sestra zamenika tužioca jednog od gradova Čeljabinske oblasti. On je objasnio da je Kristina Raspopova pre par dana odletela za Moskvu, gde je čekala let za Sankt Peterburg. Juče, u sredu su se čulo i ona je rekla da ekipa čeka važan poziv, kažu, da leti „danas ili sutra“. Osim toga, prema rečima stjuardese, avion je bio na remontu pre polaska.

 

Ona je na svom nalogu na društvenoj mreži postavila fotografiju svog poslednjeg doručka i prljaga.

 

Prema podacima Rosavijacije, na letu je bilo deset putnika, uključujući tri člana posade. Ministarstvo za vanredne situacije je saopštilo da su, prema preliminarnim infomacijama, svi poginuli.

Na listi putnika bili su Jevgenij Prigožin, vođa "Vagnera", Dmitrij Utkin, Valerij Čekalov, Sergej Propustin, Jevgenij Makarjan, Aleksandar Totmin, Nikolaj Matusejev, Raspopova i još dva člana posade.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading