NIJE MOGAO MIRNO DA SPAVA: Otac zaklao dvogodišnjeg sina, pa ga zatvorio u kesu za smeće!

Autor:

Svet

24.02.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Čikaga u sredu je kuhinjskim nožem prerezao vrat svom dvogodišnjem sinu jer je mališan "trčkarao po stanu i držao ga budnim".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Bolesnik

Rolando Ortiz (37) uhapšen je kasno u sredu nakon što je ubio svog dvogodišnjeg sina Matea Aguaja. Otac monstrum priznao je da je detetu prerezao vrat kuhinjskim nožem  i izjavio da je to učinio "jer je bio vrlo frustriran što nije mogao da zaspi", a njegov sin  je "trčkarao po stanu i držao ga budnim".

Ortiz je zgrabio malenog Matea i kuhinjskim nožem mu je skoro potpuno odsekao glavu, objavila je policija. Detektiv Brendan Denihan izjavio je juče da je Ortiz nakon ubistva pokušao da prereže vene, "ali se predomislio i zatim stavio detetovo telo u vreću za smeće".

Ortiz je nakon toga pokušao da nazove svoju suprugu kako bi joj rekao šta je učinio, ali je uspeo da dobije njenu sestru i njoj je sve ispričao.

Ona je kontaktirala Ortizove komšije, koji su ga zatekli u stanu sa krvavim rukama i vrećom za smeće u kojoj je bilo telo deteta. Kada su pozvali policiju, pokušao je da pobegne.

Policija ga je uhvatila oko 80 kilometara dalje od njegovog stana. Optužen je za ubistvo prvog stepena, prenosi Index.hr.

- Zbog ovakvih slučajeva naši službenici ne mogu da spavaju noćima. Mateo je bio premlad za donošenje loših odluka. Mateo je bio premlad da bi izabrao pogrešan put u životu. Bio je samo nevino dete koje je izdala osoba u koju nikada ne bi smeo da posumnja. Sopstveni otac - rekao je nadzornik policije Edi Džonson.

Ortiz nije imao kriminalni dosije i nikada nije optuživan za nasilje nad ostalom svojom decom. Mateo je bio njegov najmlađi sin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading