ZA 13.000 DINARA UNAJMILA UBICU DA JOJ LIKVIDIRA DEČKA! Dželat ga je ugrizao dva puta u nogu, pa su ga odvukli u kola da UMRE - monstruozno ubistvo zbog LJUBAVNIKA!

Autor:

Svet

26.07.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutradan ga je jedan biznismen pronašao mrtvog.

ZA 13.000 DINARA UNAJMILA UBICU DA JOJ LIKVIDIRA DEČKA! Dželat ga je ugrizao dva puta u nogu, pa su ga odvukli u kola da UMRE - monstruozno ubistvo zbog LJUBAVNIKA!

Foto: Shutterstock

Žena u Indiji uhapšena je jer je navodno unajmila "ukrotitelja zmija" da ubije svog dečka, navodno inspirisana kriminalističkom TV emisijom.

Mahi Arija je optužena za ubistvo partnera Ankita Čauhana, a lokalni izveštaji kažu da je želela da započne život sa ljubavnikom. Navodno je planirala ubistvo dva meseca, nakon što je bila inspirisana hit TV emisijom Crime Patrol.

Mahi, koja je takođe poznata kao Doli, navodno je sa ljubavnikom Dipom Kandpalom planirala kako da izvede ubistvo.

Veruje se da je unajmila ukrotitelja zmija za 10.000 indijskih rupija - nešto više od 100 evra, odnosno oko 12.908 dinara - pre nego što je pozvala žrtvu u svoju kuću u petak, 14. jula.

Taj 32-godišnji muškarac je tada navodno bio poliven pivom koje je bilo začinjeno mešavinom opojnih sredstava, piše The Times of India. Kobra je zatim Ankita dva puta ugrizla za obe noge, zbog čega je izgubio svest. Navodno je odvučen u zadnji deo automobila, koji je bio parkiran nedaleko od kuće i ostavljen da umre.

Sutradan ga je jedan biznismen pronašao mrtvog. Rane na Čauhanovim stopalima su u početku pogrešno dijagnostikovane kao asfiksija - stanje u kojem je telo lišeno kiseonika što dovodi do smrti.

Njegova sestra Iša Čauhan je obavestila policiju i obdukcija je utvrdila da je umro od smrtonosnih ujeda. Policija je izdala nagradu od oko 500 evra nakon što je pokrenula poteru za ubicama.

Mahi, njen ljubavnik i ukrotitelj zmija su uhapšeni.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading