KIMOVA SESTRA JE TRUDNA?!

Autor:

Svet

22.02.2018

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Jo Jong (31), sestra severnokorejskog vođe Kim Džong Una, navodno se poverila domaćinima Zimskih olimpijskih igara u Južnoj Koreji da je u blagoslovenom stanju.

RepublikaFoto: twitter.com/resist43v3r
Kimova sestra vest otkrila u Južnoj Koreji

Iako zvanično još nema potvrde o toj vesti, svetski mediji s velikom s pažnjom prate svaki njen korak ne bi li se uverili u tu tvrdnju. Ta informacija im je posebno pikantna jer se o Džong Unovoj porodici toliko malo zna da je svaka informacija o njima i više nego interesantna.

Spekuliše se da Jo Jong već ima jedno dete sa Čoe Songom, sinom severnokorejskog vicemaršala Čoe Rjong Haea, koji je drugi najmoćniji čovek u toj zemlji.

Tabloidi: Džong Un nema razloga za brigu jer deca Kim Jo Jong ne mogu da mu ugroze poziciju

Podsetimo, proslavljeni američki košarkaš i bivša NBA zvezda Denis Rodman, koji je više puta boravio u Pjongjangu, otkrio je da je vođa Kim Džong Un 2013. dobio ćerku sa suprugom. Mediji, međutim, godinama spekulišu da taj par ima čak troje dece, od kojih će jedno naslediti oca na funkciji nacionalnog lidera. Zbog toga, kažu analitičari, deca Kimove sestre Kim Jo Jong ni na koji način ne mogu naslediti tron Severne Koreje. Zato Kim Džong Un, kog Zapad optužuje da se obračunava sa svima koji bi mogli da mu ugroze poziciju, nema razloga za brigu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading