PRONAĐEN KLJUČNI TRAG: Zločinac koji je raskomadao telo i ostavio ga u kesama zajedno za đubretom napravio KOBNU GREŠKU

Autor:

Svet

21.07.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je tokom istrage u slučaju raskomadanog tela koje je otkriveno u kesama za smeće u reciklažnoj fabrici na Kritu, pronašla trag koji bi mogao da ih dovede do ubice.

PRONAĐEN KLJUČNI TRAG: Zločinac koji je raskomadao telo i ostavio ga u kesama zajedno za đubretom napravio KOBNU GREŠKU

Foto: Shutterstock

Ubica, čiji identitet još nije poznat, je u kesi za đubre u kojoj je pronađena glava ostavio račune iz kafića i prodavnice koje se nalaze u istočnom delu Retimna. U kes su takođe pronađene i prazne boce spreja. Forenzičari sada pokušavaju da preko otisaka prstiju pronađu osumnjičenog, navodi Telegraf.rs

Policija je iz radnji u Retimnu uzela snimke sa nadzornih kamera u poslednjih desetak dana. Kada na snimku pronađu kupca koji je iz Indije, Pakistana ili Bangladeša oni sačuvaju njegovu fotografiju, piše Protothema.

Istraga je proširena i na hotele, farme i poljoprivredna gazdinstva u širem području Retimna, ali do sada nije prijavljen nestanak nekog stranca.

Ukoliko žrtva u Grčkoj boravi ilegalno, mala je šansa da će zaposleni prijaviti nestanak iz straha zbog krivične prijave. Upravo ta situacija dodatno otežava posao policiji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading