BRČKALI SU SE U PLIĆAKU, A ONDA OSTALI U ŠOKU: Tik pored njih proleteo je vojni avion i SRUŠIO SE U MORE! Usledila je trka za život pilota! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.07.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operativni štab Krasnodarske teritorije saopštio je da se avion SU-25 srušio u blizini obale Azovskog mora u ponedeljak, 17. jula, oko 15 časova.

BRČKALI SU SE U PLIĆAKU, A ONDA OSTALI U ŠOKU: Tik pored njih proleteo je vojni avion i SRUŠIO SE U MORE! Usledila je trka za život pilota! (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter

Jurišna letelica se srušila tokom trenažnog leta zbog kvara motora, i to pred očima zapanjenih kupača na plaži.

 

Na snimku, koji su snimili očevici incidenta vidi se kako letelica nisko leti a zatim pada u more.

 

Kako je saopštio štab, pilot se katapultirao, evakuisali su ga spasioci, a navedeno je da u incidentu nije bilo žrtava.

 

Međutim, prema nekoliko telegram kanala: Baza, Shot, 112, Mash, pilot je poginuo.

 

Prema njihovim informacijama, padobran je povukao pilota na dno, a pošto prsluk za spasavanje nije radio, pilot nije mogao da izroni. Noge su mu bile polomljene, nagutao se vode bio ispod površine desetak minuta. Ribari su ga izvukli na obalu i oko 15 minuta pokušavali da ga reanimiraju, ali navodni nisu uspeli da ga spasu.

 

Iz Ministarstva odbrane nema zvanične potvrde ove informacije, ali načelnik okruga Jejsk Roman Bublik je uputio saučešće: 

 

„U ime stanovnika regiona Jejsk, izražavam saučešće porodici pilota Su-25 koji je poginuo prilikom pada tokom trenažnog leta“, napisao je on na svom Telegram kanalu.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading