OTKRIVENA LOKACIJA JEVGENIJA PRIGOŽINA! Evo gde se nalazi šef "Vagner" grupe - smešten je u hotelu na periferiji OVOG grada

Autor:

Svet

26.06.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jevgenij Prigožin se nalazi u Minsku u hotelu u kojem je noćenje samo 65 evra

OTKRIVENA LOKACIJA JEVGENIJA PRIGOŽINA! Evo gde se nalazi šef "Vagner" grupe - smešten je u hotelu na periferiji OVOG grada

Foto: Tanjug/AP

Jevgenij Prigožin

Osnivač privatne vojne kompanije Vagner Jevgenij Prigožin viđen je u Minsku, piše prokremaljska stranica lenta.ru pozivajući se na Telegram kanal Brief. Napominje se da je Prigožin primećen u hotelu Grin Siti s tri zvezdice na periferiji glavnog grada Belorusije.

Istovremeno, u samom hotelu nisu mogli da potvrde da li je Prigožin odseo kod njih, pozivajući se na poverljivost podataka o gostima. Takođe su pojasnili da nemaju luksuznih soba, a najskuplja opcija smeštaja je soba "poboljšane" kategorije koja košta 180 beloruskih rubalja (oko 65 evra) po noćenju, prenosi Index.hr.

Ranije je objavljeno da su Vagnerovi regrutni centri u Rusiji nastavili s radom. Dopisnik TASS-a javlja kako su ponovno postavljeni plakati koji promovišu pridruživanje Vagneru, nakon što su uklonjeni u subotu tokom pobune. U ruskim opozicionim medijima pojavila se i informacija da je Belorusija počela da gradi kampove za borce Vagnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
skeptik

27.06.2023 00:02

dobro da nije u Londonu.. tamo ima sushi sa polonijumom