OSTAVILA BEBU U AUTOMOBILU I OTIŠLA DA RADI! Dete umrlo u mukama u užarenom automobilu!

Autor:

Svet

09.06.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U proseku 38 dece mlađih od 15 godina umre u usijanom automobilu u SAD svake godine, uglavnom tokom letnjih meseci.

OSTAVILA BEBU U AUTOMOBILU I OTIŠLA DA RADI! Dete umrlo u mukama u užarenom automobilu!

Foto: Tanjug/AP

Jednogodišnje dete umrlo je nakon što je ostavljeno u automobilu parkiranom ispred bolnice u državi Vašington čak devet sati.

Starateljka bebe došla je u bolnicu na posao oko 8.00 ujutro u sredu i zaboravila na dete u autu. Shvatila je šta se desilo tek kad je završila smenu i vratila se na parking posle 17.00, rekla je policija Pjualupa.

Dete je uneto u bolnicu, ali nisu uspeli da ga ožive.

CNN navodi da je tog dana temperatura u Pjualupu, jugoistočno od Takome, bila između 21 i 23 stepeni ali je u unutrašnjosti automobila kad je dete nađeno bilo oko 43 Celzijusa. Porodica sarađuje sa vlastima i nije podneta optužnica, rekla je policija.

Ovo je četvrti takav slučaj ove godine, prema portalu Noheatstroke.org, koji navodi da u proseku 38 dece mlađih od 15 godina umre u usijanom automobilu u SAD svake godine, uglavnom tokom letnjih meseci. Rekordnih 53 dece umrlo je u 2018. i isto toliko 2019. nakon što su ostavljena u usijanim vozilima, prenosi CNN, prenosi SrbijaDanas.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading