PUCNJAVA NA MATURI! Poginuli tinejdžer (18) i njegov otac (36)!

Autor:

Svet

07.06.2023

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je i jedan tinejdžer.

PUCNJAVA NA MATURI! Poginuli tinejdžer (18) i njegov otac (36)!

Foto: Tanjug/AP

Dve osobe su poginule, a nekoliko je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila juče u parku u Ričmondu u Virdžiniji, dok su maturanti i njihove porodice napuštali bioskop u kome su završili početne vežbe, saopštila je policija.

Nakon pucnjave privedena su dva muškarca. Pucnjava je izbila nešto posle 17 sati po lokalnom vremenu u kampusu Univerziteta Virdžinija komonvelt, gde je održana lokalna ceremonija diplomiranja, rekli su novinarima privremeni načelnik policije Ričmonda Rik Edvards i drugi zvaničnici.

Međutim, jedan od osumnjičenih je pušten jer policija veruje da nije umešan u napad.

Ubijeni srednjoškolac i njegov otac

Poginuli su 18-godišnji maturant i njegov 36-godišnji otac, piše Bi-Bi-Si. Jedan od osumnjičenih ima 19 godina, rekao je Edvards.

- Policija veruje da je 19-godišnjak poznavao najmanje jednu od žrtava - rekao je on.

- Zar ništa više nije sveto - pitao je gradonačelnik Ričmonda Levar Stoni na konferenciji za novinare.

- Dete bi trebalo da bude u mogućnosti da ide na maturu i uživa u uspehu sa svojim prijateljima i porodicom. Ovo pucanje je sebičan čin - rekao je gradonačelnik Stoni, prenosi Bi-Bi-Si.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živko

07.06.2023 20:12

U moru crnih i teških vesti, zar je potrebno da nas dopingujete sa ovakvim tekstom, zar nam nije dosta naše muke?! Novinarski fazon za po neki klik više. Sram vas bilo.