MAŽETE DEBELE GU*ICE SKUPIM KREMAMA! Prigožin kipti od besa zbog napada na Moskvu - opleo po ruskoj eliti, nazivao ih stokom

Autor:

Svet

30.05.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivač privatne ruske vojne kompanije PMC "Vagner" Jevgenij Prigožin kipti od besa nakon masovnog napada dronovima na Moskvu.

MAŽETE DEBELE GU*ICE SKUPIM KREMAMA! Prigožin kipti od besa zbog napada na Moskvu - opleo po ruskoj eliti, nazivao ih stokom

Foto: Tanjug/AP

Prigožin se žestoko obrušio na ministarstvo odbrane.

- Smrdljivi stvorovi! Šta to radite? Vi ste stoka! Izvucite g*zicu iz kancelarija u koje ste postavljeni da branite zemlju. Vi ste ministarstvo odbrane - navodi Prigožin u oštroj video poruci objavljenoj na kanalu Vagnera na Telegramu.

Vođa Vagnera navodi da ministarstvo odbrane nije ništa učinilo da spreči napad na Moskvu. Nejasno se međutim kome se tačno obraća.

- Zašto j*bote dozvoljavate ovim dronovima da lete za Moskvu? Činjenica je da lete na Rubljovku na tvoju kuću. Dodođavola! Neka vam kuće gore! A šta da rade obični ljudi kad im dronovi sa eksplozivom udare u prozore - navodi Prigožin.

Vođa Vagnera navodi da je mnogo puta upozoravao na napad na Moskvu, ali da niko nije hteo da ga čuje.

- Kao građanin sam veoma besan što taj ološ mirno sedi na svojim debelim g*zicama koje maže skupim kremama. Zato verujem da narod ima puno pravo da tim moronima postavi ova pitanja - rekao je Prigožin.

Ukrajina je u utorak ujutro, podsetimo, prema ruskim tvrdnjama pokrenula masovni napad dronovima na ciljeve u Moskvi. Pet bespilotnih letelica je uništio kompleks protivvazdušnih topova u Podmoskovlju dok je ostale tri oborio sistem za elektronsko ratovanje.

Ruski predsednik Vladimir Putin optužio je Ukrajinu za napad dronovima na Moskvu i naglasio da to predstavlja "akt terorizma".

Putin je naglasio da ruska vojska za razliku od Oružanih snaga Ukrajine izvodi samo precizne udare po objektima vojne infrastrukture.

- Кao što znate, kijevski režim je izabrao drugačiji put, put pokušaja zastrašivanja Rusije i pokušaja zastrašivanja ruskih građana i udara na stambene objekte. To je naravno jasan znak terorističke aktivnosti - rekao je šef ruske države.

Putin je naglasio da Kijev pokušava da izazove isti odgovor Rusije i dodao da je to zabrinjavajuće.

- Videćemo šta ćemo da radimo sa tim. Građani Ukrajine ipak bi trebalo da znaju šta gura njihovo sadašnje rukovodstvo - rekao je Putin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading