ŠTO SE KAŽE - UMRO JE SREĆAN: Deda krepao u zagrljaju SEKS LUTKE

Autor:

Svet

16.02.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Valerija M. (66) penzionera iz Sankt Peterburga, koji je preminuo pošto je imao seksualni odnos sa lutkom, otkriveno je u njegovoj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Channel 4
Bar je uživao u poslednjim trenucima.../Foto: Ilustracija

Njegovo telo pronašla je policija nakon što su komšije prijavile nesnosan smrad koji se širio iz stana. Kada su provalili vrata, pronašli su starca kako leži na fotelji pored svoje "devojke", dok je njegovo telo bilo delimično ukočeno.

Veruje se da je starac umro mesecima ranije, a policija da je lutku sklopio od otpadaka koje je skupljao u kanti za smeće u blizini njegove kuće.

Njena galva je bili iščupana sa lutke iz prodavnica, dok je telo napravio od tkanina, konopca i peškira. Velike, nesrazmerne grudi, nepravljene su od ružičastih podmetača.

Autopsija će tek biti urađena, ali policija smatra da je umro prirodnim putem u društvu seks lutke. Kako je rekao portparol, nije bilo znakova nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading