PRIGOŽIN PODIVLJAO ZBOG NAPADA: Smrdljiva stoko, s*ronje, nosite se iz svojih kancelarija, zašto ste j*ebeno dozvolili ovim dronovima da dolete do Moskve? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

30.05.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jevgenij Prigožin, šef ruske paravojne plaćeničke kompanije "Vagner grupa" i oligarh koji je bogatstvo stekao na vezama sa Kremljom, podivljao je zbog napada dronovima na Moskvu, za koji je Rusija optužila Ukrajinu.

PRIGOŽIN PODIVLJAO ZBOG NAPADA: Smrdljiva stoko, s*ronje, nosite se iz svojih kancelarija, zašto ste j*ebeno dozvolili ovim dronovima da dolete do Moskve? (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

- Smrdljivi stvorovi, šta to radite? Vi ste stoka. S*ronje, nosite se iz svojih kancelarija. Zašto ste j*ebeno dozvolili ovim dronovima da dolete do Moskve? - vikao je Prigožin u video objavi u kojoj je očigledno mislio na rusko Ministarstvo odbrane.

Kako je Republika ranije prenela, ukrajinske vlasti su negirale direktnu umešanost u napad dronovima u Moskvi, gde su dve osobe zatražile medicinsku pomoć, ali njihove povrede nisu zahtevale hospitalizaciju, a došlo je i do manjih oštećenja na nekoliko zgrada.

Mihailo Podoljak, savetnik šefa kabineta ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, negirao je direktnu umešanost Kijeva u udar dronova na Moskvu, ali je ipak poručio da je "Ukrajina uživala gledajući to" i prognozirao nove takve udare u većem obimu.

 

Foto: Tanjug/AP

Zgrada u Moskvi oštećena u napadu dronom

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su ukrajinske snage bezbednosti upotrebile osam dronova za napad na Moskvu i dodalo da su svi dronovi oboreni, a ovaj udar dronovima ocenilo je kao teroristički napad.

Ukrajinski zvaničnici objavili su na Tviteru da su u napadu učestvovala 32 drona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading