Advokat tvrdi da se Kruz kaje: Masovni ubica sa Floride je slomljeno ljudsko biće!

Autor: Republika

Svet

15.02.2018

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat napadača sa Floride, optuženog za ubistvo 17 osoba u srednjoj školi, izjavila je danas da je njen klijent Nikolas Kruz "slomljeno ljudsko biće".

Foto: facebook.com/Power 98.3
Nikolas Kruz

Advokat Melisa Mekneil je novinarima, nakon što je sudija odredio da Kruz bude zadržan u pritvoru bez prava na kauciju, rekla da je taj devetnestogodišnjak "potpuno svestan šta se događa", da je tužan i da se kaje.

AP navodi da je Mekneli postala emotivna dok se obraćala novinarima, navodeći da je u potpunosti svesna uticaja koji je pucnjava imala na zajednicu. Sudija u Floridi naredio je ranije danas da Kruz bude zadržan u pritvoru bez prava na kauciju.

Kruz se na saslušanju u sudu pojavio u narandžastom zatvorskom odelu sa lisicama na rukama iza leđa, a njegova advokatica, koja ga je rukom obgrlila, nije podnosila žalbu na odluku suda, prenosi AP.

Kruz je uhapšen nakon što je u sredu u srednjoj školi u Parklendu na Floridi iz vatrenog oružja usmrtio 17 osoba, a optužen je po 17 tački za ubistvo sa predumišljajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading