"BORIS" NAPASTVOVAO 11 DEVOJČICA, PA ZBOG JEDNE OD NJIH UHAPŠEN: Strahuje se da ima još žrtava

Autor:

Svet

25.05.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos tome što je ovaj osumnjičen pedofil uhapšen, policija i dalje poziva sve koji imaju bilo kakve informacije o ovoj slučaju da joj se jave

"BORIS" NAPASTVOVAO 11 DEVOJČICA, PA ZBOG JEDNE OD NJIH UHAPŠEN: Strahuje se da ima još žrtava

Foto: LKA

Policija u Nemačkoj uhapsila je muškarca osumnjičenog za seksualno uznemiravanje najmanje 11 devojčica uzrasta između 11 i 15 godina.

Uhapšen je 14 sati pošto je pokrajinska policija Hesena objavila fotografiju osumnjičenog koju im je predala jedna od žrtava navodeći da se za njim traga. Opisan je kao muškarac starosti između 17 i 40 godina, visine između 160 i 180 centimetra kao i da govori nemački jezik sa istočnoevropskim akcentom.

Kako BILD saznaje, policija je upala danas oko 11 sati u njegov stan u Marburgu.

- Imali smo desetak dojava od kojih se polovina odnosila na konkretne osobe. Jedna od njih bila je tačna - rekao je jedan istražitelj za BILD.

Ovaj muškarac koji je preko Interneta uspostavljao odnos poverenja sa maloletnicama i predstavljao im se kao "Boris", navodno je devet devojčica u Hesenu, jednu u Severnoj Rajni-Vestfaliji i jednu u Sarskoj oblasti nagovorio na sastanak i onda ih uznemiravao. Na teret mu se stavlja i posedovanje dečje pornografije.

Ovi sastanci uglavnom su se odvijali na otvorenom. Na jednom takvom nastala je i fotografija koju je jedna devojčica predala policiji. Na njoj se vidi kako mladić leži na travi otvorenog šlica.

Uprkos tome što je ovaj osumnjičen pedofil uhapšen, policija i dalje poziva sve koji imaju bilo kakve informacije o ovoj slučaju da joj se jave.

- Pretpostavljamo da ima još žrtava i molimo ih da se nam se jave - rekla je portparolka policije u Kaselu.

Osumnjičeni se nalazi u pritvoru gde odgovara na optužbe, a najkasnije sutra moraće da bude izveden pred istražnog sudiju ili oslobođen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading