UŽASAVAJUĆ PRIZOR! DVE MRTVE BEBE PRONAĐENE U KANTI ZA SMEĆE: Maloletna majka uhapšena, rodila ih svega par dana ranije (VIDEO)

Autor:

Svet

23.05.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti nisu navele ime majke, ali portparol odeljenja policije rekao je kasno u ponedeljak da je tinejdžerka u pritvoru.

UŽASAVAJUĆ PRIZOR! DVE MRTVE BEBE PRONAĐENE U KANTI ZA SMEĆE: Maloletna majka uhapšena, rodila ih svega par dana ranije (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com/NBC News

Pokrenuta je istraga o ubistvu, a majka tinejdžerka je u pritvoru nakon što su dve bebe pronađene mrtve u kanti za smeće u Klivlendu u Ohaju, saopštila je policija.

Deca su bila mrtva kada su ih policajci pronašli u subotu uveče, prema javnoj evidenciji koju je stavilo na raspolaganje Policijsko odeljenje Klivlenda. Uzrok i način smrti nisu saopšteni.

"Preliminarne informacije pokazuju da je majka dece, 16-godišnjakinja, rodila bebe nekoliko dana ranije", navodi se u saopštenju policije.

Vlasti nisu navele ime majke, ali portparol odeljenja policije Klivlenda rekao je kasno u ponedeljak da je tinejdžerka u pritvoru i da će biti tamo dok tužioci ne budu mogli da pregledaju sve dokaze koje su detektivi predali.

Do otkrića dece došlo je nakon što je pozivalac obavestio policiju da je njihova ćerka koja se nedavno porodila „bacila bebe u smeće", navodi se u policijskom izveštaju o incidentu.

Pozivalac je rekao da njihova ćerka nije shvatila da je trudna, navodi se. Tinejdžerka je prebačena u bolnicu, ali njeno stanje nije saopšteno.

Kancelarija javnog branioca oblasti nije odmah odgovorila na zahtev za komentar u ponedeljak.

- Istražitelji će predočiti činjenice ovog slučaja Tužilaštvu za maloletnike okruga Kajahoga - saopštio je odsek policije Klivlenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading