AMERIKANAC POGINUO DOK JE PAČIĆIMA POMAGAO DA PREĐU PUT: Sažalio se i izašao na ulicu, svi mu aplaudirali a onda je usledio UŽAS (VIDEO)

Autor:

Svet

23.05.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vilijam Vimsat (12) snimio je trenutak kada je vozač rizikovao život kako bi pomogao životinjama da bezbedno pređu put

AMERIKANAC POGINUO DOK JE PAČIĆIMA POMAGAO DA PREĐU PUT: Sažalio se i izašao na ulicu, svi mu aplaudirali a onda je usledio UŽAS (VIDEO)

Foto: Go fund Me

Kejsi Rivara, 41, iz Kalifornije, poginuo je u saobraćajnoj nesreći dok je pomagao patkama da pređu prometni kalifornijski autoput u Roklinu, prenosi Dejlimejl.

 

Tragedija se dogodila u petak navečer kad je na muškarca autom naletela vozačica (17) i usmrtila ga dok su sve promatrala njegova deca iz auta.

Vilijam Vimsat (12) snimio je trenutak kada je vozač rizikovao život kako bi pomogao životinjama da bezbedno pređu put.

 

 

- Izašao je iz auta, terao je patke da pređu put, a svi su mu aplaudirali jer je bio veoma fin. Pomogao je životinjama da odu do ivice jer su imale problema - rekao je dečak.

- Sećam se jakog zvuka i kako ga je auto bacio preko raskrsnice. Njegove cipele i jedna čarapa bile su tačno ispred našeg automobila. On je bio jedini čovek koji je izašao iz automobila i hteo da pomogne, verovatno najbolji čovek u celom kraju. To nije fer – dodaje.

Nakon nesreće, Vilijamova majka je izašla iz svog automobila i tešila decu koja su u parkiranom automobilu bila svedoci očeve smrti.

Summer Peterson tvrdi da su njena deca takođe bila svedoci događaja.

„Govorili su: 'O, to je tako slatko. To je veoma lepo od njega', a onda ga je iznenada udario auto", rekla je ona za CBS 13.

Policija je saopštila da je vozač preminuo na mestu udesa.

- Niko nije uhapšen, a istraga o nesreći je i dalje u toku - saopštila je policija.

Petersonova je napravila privremeni spomenik na mestu nesreće, gde su meštani ostavljali cveće, a njen sin je doneo gumene patke u čast poslednjem čovekovom činu ljubaznosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading