PAPARACI 2 SATA JURILI HARIJA I MEGAN PO NJUJORKU: Umalo završili kao princeza Dajana

Autor:

Svet

17.05.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio nakon što su Megan i Hari prisustvovali ceremoniji dodele nagrada u Njujorku u utorak.

PAPARACI 2 SATA JURILI HARIJA I MEGAN PO NJUJORKU: Umalo završili kao princeza Dajana

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari, njegova supruga Megan Markl i njena majka Dorija Raglend bili su umešani u "skoro katastrofalnu" poteru automobilima u Njujorku dok su ih pratili paparaci, rekao je njegov portparol.

"Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je višestrukim bliskim susretima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije", dodao je portparol.

Incident se dogodio nakon što su Megan i Hari prisustvovali ceremoniji dodele nagrada u Njujorku u utorak.

To je bilo prvo javno pojavljivanje para nakon Harijevog povratka iz Londona, gde je prisustvovao krunisanju svog oca, kralja Čarlsa Trećeg.

Vojvotkinja od Saseksa u Njujorku je primila nagradu "Žena vizije! zbog ohrabrivanja žena da se bore za jednakost.

"Nikada nije kasno da se počne. Možete biti vizionari svojih života... Toliko toga ima da se uradi", rekla je Megan na dodeli nagrade.

Ovaj incident se dogodio nakon izveštaja da je izvan doma Harija o Megan u ponedeljak uhapšena osoba koja ih je uhodila. Predstavnici kancelarije šerifa Santa Barbare saopštili su tada da su dobio poziv od obezbeđenja doma poznatog para oko dva sata posle ponoći.

Podsetimo, princeza Dajana i njen tadašnji verenik Dodi Al Fajed su 31. avgusta 1997. godine nakon večere u hotelu Ric u Parizu Dajaninim mercedesom krenuli u večernji izlazak. Automobil je velikom brzinom uleteo u tunel Alma i udario u zid. Na mestu su poginuli vozač Henri Pol i Dodi, a Dajana je preminula četiri sata kasnije u bolnici. Jedini preživeli je Dodijev telohranitelj Trevor Riz Džons. Doktor Bruno Rion je u 4 sata ujutru objavio da je Dajana preminula od posledica unutrašnjeg krvarenja prouzrokovanog jakim povredama grudnog koša, pluća i glave.

Navodno, do nesreće je došlo pošto su bežali od upornih paparaca, ali od tada postoji i više drugih teorija, a jedna od najpopularnijih, ali i onih koje se smatraju teorijom zavere, jeste da je u slučaj umešana i britanska obaveštajna služba.

Princ Hari već duže vreme govori o svom besu zbog uticaja medija na smrt njegove majke princeze Dajane koja je poginula u saobraćajnoj nesreći dok je bežala od paparaca u Parizu, navodi britanska agencija Rojters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading