MALI BOLESNIK (19): SILOVAO MRTVU DEVOJKU pa se hvalio slikama uz tekst: "HAHA, PREDOZIRALA SE"

Autor:

Svet

14.02.2018

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Varela, 19-godinjak iz Vašingtona, silovao je mrtvu devojku koja se predozirala tokom zabave u jednoj prikolici, a potom slao polugole fotografije njenog već pomodrelog tela svojim drugarima.

RepublikaFoto: facebook.com/BRIAN VARELA
Bolesnik

On je optužen za ubistvo i silovanje 18-godišnje Ališe Nočejde, sa kojom je zajedno uzimao različite droge 3. januara, tokom žurke u prikolici u kojoj je živeo sa još jednim prijateljem.

Kako je rekao, Ališa je ušmrkavala sredstvo protiv bolova i uzela tečnu marihuanu pre nego što se onesvestila u njegovoj sobi.

 

 

Umesto da pozove pomoć, Brajan je njenim prijateljima poslao njene polugole slike na kojima je bez svesti uz poruku: "Haha, mislim da se predozirala, još uvek diše". Kako je rekao, bio je previše umoran da bi je odveo u hitnu pomoć.

Narednog dana, kada je nesrećna devojka već bila očigledno mrtva, uz pomoć njenog prsta otključao joj je telefon i postavio nekoliko njenih fotografija na društvene mreže kako bi izgledalo da je pobegla od kuće.

 

Najgore je što se zatim hvalio kolegama sa posla da je devojka umrla tokom seksa s njim. Jednom od kolega je čak rekao da nije znao da li je Ališa bila još uvek živa kada je imao seks s njom.

Brajan je uhapšen tokom pretresa njegove prikolice kada je njeno telo nađeno u plastičnoj kutiji. Kako je rekao istražiteljima, nameravao je da je zakopa zajedno sa lukom kako bi prikrio neprijatan smrad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading