PUCAO DEVOJČICI U POTILJAK DOK SU SE DECA IGRALA ŽMURKE! Uhapšen muškarac zbog pucnjave iz VATRENOG oružja

Autor:

Svet

09.05.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dojl je inspektorima rekao da je "posmatrao senke ispred svoje kuće", a onda ušao unutra i uzeo vatreno oružje.

PUCAO DEVOJČICI U POTILJAK DOK SU SE DECA IGRALA ŽMURKE! Uhapšen muškarac zbog pucnjave iz VATRENOG oružja

Foto: Tanjug/AP

Zvaničnici u jugozapadnoj Luizijani optužili su 58-godišnjeg muškarca zbog pucanja na grupu maloletnika koji su se igrali žmurke, pri čemu je ranio 14-godišnju devojčicu.

Incident se dogodio u nedelju rano ujutru u gradiću Starks u Luizijani, u blizini državne granice Teksasa, objavio je CNN.

Policija je saopštila da se grupa maloletnika "igrala žmurke u okolini i krila se na imanju suseda", kada je Dejvid V. Dojl pucao iz svog oružja.

Dojl je inspektorima rekao da je "posmatrao senke ispred svoje kuće", a onda ušao unutra i uzeo vatreno oružje. Zatim se, kako je naveo, vratio napolje i posmatrao ljude kako beže sa njegovog imanja i tada je počeo da puca na njih, saopšteno je iz policije, prenosi Tanjug.

Četrnaestogodišnja devojčica je pogođena mecima u potiljak i prevezena je u bolnicu sa "povredama koje nisu opasne po život", saopštilo je odeljenje.

Dojl je optužen za teški napad vatrenim oružjem i nezakonito pucanje iz vatrenog oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading