NAĐENA TEK POSLE TRI DANA! Kamera iz lifta snimila tragičnu smrt mlade žene na aerodromu u Indoneziji! Pogledajte kakvu je kobnu grešku napravila! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

02.05.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indonežanka Asija Sinta Devi (38) nastradala je na aerodromu Kualanamu u Medanu nakon što je nasilno otvorila vrata i pala niz okno lifta.

NAĐENA TEK POSLE TRI DANA! Kamera iz lifta snimila tragičnu smrt mlade žene na aerodromu u Indoneziji! Pogledajte kakvu je kobnu grešku napravila! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@SchengenStory

Nadzorna kamera snimila je Devi kako gleda u svoj mobilni telefon, a zatim pokušava da izađe na pogrešnu stranu i nasilno otvara vrata lifta pre nego što pada u otvor.

 

 

Devi se popela liftom na drugi sprat 24. aprila da se sastane sa nećakom u zoni za prijavu putnika na aerodromu Kualanamua. Na snimku se vidi da mirno ulazi u dvostranu kabinu lifta pre nego što je pogledala u svoj telefon.

Deluje da je bila zbunjena kad se lift zaustavio jer su vrata prema kojima je bila okrenuta ostala zatvorena. Nije bila svesna da su se vrata iza nje otvorila i počela je mahnito da pritiska dugmad za hitne slučajeve dok je pokušavala da otvori zatvorena vrata.

Devi je navodno pozvala nećaku da joj kaže da je zarobljena dok je istovremeno gurala zatvorena vrata koja su se u jednom trenutku iznenada otvorila i nesrećna žena je upala u otvor lifta.

Izbezumljena porodica molila je aerodromsko osoblje da je potraži, ali nisu mogli da je pronađu na aerodromskom terminalu. Pronađena je tek tri dana kasnije zbog neprijatnog mirisa koji je dopirao iz prostora u podnožju lifta.

Telo je otkriveno na dnu okna i izvučeno je posle pet sati.

Dedi Al Subur, šef korporativnih komunikacija aerodroma, navodno je za nesreću okrivio žrtvu, tvrdeći da je Devi nasilno htela da otvori vrata.

Brat žrtve Radža Hasibuan, ne veruje da je njegova sestra kriva i navodi da je lift loše obezbeđen.

- Tražili smo snimak iz lifta jer smo tamo izgubili kontakt sa njom - rekao je Hasibuan.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading