"DA, PUTIN JE SVAKODNEVNO U BUNKERU"! Peskov progovorio o dvojnicima ruskog predsednika!

Autor:

Svet

24.04.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno ste čuli da Putin ima dosta dvojnika koji rade umesto njega dok on sedi u bunkeru. To je još jedna laž, tvrdi Peskov.

"DA, PUTIN JE SVAKODNEVNO U BUNKERU"! Peskov progovorio o dvojnicima ruskog predsednika!

Foto: Tanjug/AP

Pretpostavke da ruski predsednik Vladimir Putin ima mnogo dvojnika koji umesto njega učestvuju u događajima dok je on u bunkeru - su laž, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Verovatno ste čuli da Putin ima dosta dvojnika koji rade umesto njega dok on sedi u bunkeru. To je još jedna laž. Vidite kakvog predsednika imamo. Kakav je bio, takav je i sada - megaaktivan, teško mogu da ga prate oni koji rade sa njim - rekao je Peskov.

On je istakao da se Putinovoj energiji može samo pozavideti.

- Njegovo zdravlje se samo poželeti može. Naravno, nikada nije sedeo ni u kakvim bunkerima. I to je laž, vidite, sve je očigledno - dodao je predsednikov pres sekretar.

Istovremeno je primetio da obični ljudi koordinaciono-analitički centar Kremlja nazivaju "bunkerom“.

- To je fenomenalan, visokotehnološki prostor u kojem vlada u realnom vremenu prati sve što se dešava u zemlji, sve vesnike problema u ekonomiji, socijalnoj sferi, medicini, tehnologiji itd. -  dodao je Peskov.

- Takav "bunker" imamo, ali to uopšte nije onaj o kome pričaju laži na kolektivnom Zapadu - rekao je on.
 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading