BRITANCIMA TREBALO NEDELJU DANA DA GA PROVALE! Bradati bivši borac Islamske države (42) tražio azil i tvrdio da ima samo 17 godina (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

24.04.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski mediji preneli su neverovatnu priču o Iračaninu, bivšem borcu Islamske države, koji se malim čamcem preko Lamanša ilegalno dokopao Velike Britanije i tu zatražio azil kao tinejdžer, iako je već zagazio u petu deceniju života.

BRITANCIMA TREBALO NEDELJU DANA DA GA PROVALE! Bradati bivši borac Islamske države (42) tražio azil i tvrdio da ima samo 17 godina (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug-Ap, Shutterstok, Profimedia

Navodi se da se ovaj islamista predstavljao kao maloletna osoba od 17 godina, iako ima 42 godine, naborano lice, bradu, zaliske i izbledele tetovaže.

Foto: www.profimedia.rs

Pripadnici Islamske države na vrhuncu moći 2015.

On je proveo nedelju dana u prijemnom centru za mlađe od 18 godina pre nego što je otkriveno da je u pitanju bivši terorista koga su 2006. zarobile američke i britanske snage.

 

San navodi da je on do sada najstarija osoba ilegalno pristigla u Britaniju koja se predstavlja kao maloletnik bez pratnje.

 

Foto: Tanjug/AP

Migranti pristigli preko Lamanša u Veliku Britaniju

Britanski list piše da je islamista, nakon što je razotkriven, smešten u hotel koji finansiraju poreski obveznici dok čeka da sud odluči o njegovoj žalbi protiv rešenja o deportaciji.

Navodi se da je u 2020. evidentirano je više od 2.000 odraslih tražilaca azila koji su se pretvarali da su deca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading