ISPLIVALI SNIMCI PUTINOVE POSETE UKRAJINI! Rame uz rame sa predsednikom čovek koji ima GLAVNU ULOGU U RATU, evo šta je rekao vojnicima! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.04.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je vojni štab u Hersonu koji kontroliše Rusija, saopštio je Kremlj.

ISPLIVALI SNIMCI PUTINOVE POSETE UKRAJINI! Rame uz rame sa predsednikom čovek koji ima GLAVNU ULOGU U RATU, evo šta je rekao vojnicima! (VIDEO)

Foto: Twitter/Pribtscreen

On je razgovarao o ratu sa ruskim vazdušno-desantnim generalom koji je nedavno preuzeo važnu ulogu u ratu, prenosi Rojters.

Obučen u plavu jaknu, Vladimir Putin je prikazan na ruskoj državnoj televiziji kako izlazi iz vojnog helikoptera i pozdravlja visoke vojne komandante.

 

 

Kremlj je saopštio da je Putin prisustvovao sastanku vojne komande u Hersonskoj oblasti.

- Saslušao je izveštaje komandanta Vazdušno-desantnih snaga i Grupe armija Dnjepar i drugih visokih oficira o situaciji u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti - saopštio je Kremlj.

 

 

Ruske trupe su se povukle iz grada Hersona prošlog novembra i jačaju svoje pozicije na suprotnoj obali reke Dnjepar u očekivanju ukrajinske kontraofanzive.

- Važno mi je da čujem vaše mišljenje o razvoju situacije, saslušam vas, razmenim informacije - rekao je Putin komandantima.

Sa Putinove desne strane sedeo je general-potpukovnik Mihail Teplinski, komandant ruskih Vazdušno-desantnih snaga, dok je sa Putinove leve sedeo general-potpukovnik Oleg Makarevič.

Britanska vojna obaveštajna služba saopštila je u nedelju da je Teplinski dobio glavnu ulogu u ratu.

- Teplinski, komandant ruskog vazdušno-desantnog korpusa, vrlo je verovatno da se vratio glavnoj ulozi u ratu u Ukrajini - saopštili su britanski vojni obaveštajci. Teplinski je verovatno jedan od retkih visokih ruskih generala koje poštuju obični ljudi“, dodaju oni.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading