DOBRA SAM OSOBA, PRIMAM STOTINE PISAMA OD ŽENA! Knjiga austrijskog monstruma koji je silovao ćerku ŠOKIRA!

Autor:

Svet

28.03.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On trenutno služi doživotnu kaznu zatvora.

DOBRA SAM OSOBA, PRIMAM STOTINE PISAMA OD ŽENA! Knjiga austrijskog monstruma koji je silovao ćerku ŠOKIRA!

Foto: youtube.com/printscreen

Monstrum iz Austrije Jozef Fricl u novoj šokantnoj knjizi piše da je "dobar čovek" koji prima stotine ljubavnih pisama od svojih fanova.

Austrijski monstrum, koji je svoju ćerku Elizabet držao u ćeliji 24 godine, gde ju je zlostavljao i napravio joj sedmoro dece, napisao je u knjizi da ima veći broj vanbračne dece u inostranstvu.

Knjigu, pod naslovom The Abysses of Josef F. ("Ponori Jozefa F."), Fricl je napisao uz pomoć svog advokata Astrid Vagner.

U pasusima objavljenim u austrijskim i nemačkim medijima Fricl je citiran kako kaže "u stvarnosti, ja sam dobra osoba", a sebe opisuje kao "odgovornog porodičnog čoveka".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jozef Fricl

 

Fricl, koji trenutno služi doživotnu kaznu zatvora, otkriva u svojoj knjizi da ne shvata zašto je njegova supruga Rouzmari prekinula kontakt sa njim, prenosi Jutarnji list.

Ovaj 87-godišnji bivši inženjer elektrotehnike takođe tvrdi u knjizi da je imao "desetine seksualnih afera" tokom poslovnih putovanja, dodajući da ima "decu sa nekoliko Indijki".

Takođe tvrdi u knjizi da ima afričkog sina koji je "danas cenjeni advokat".

Govoreći o svom hapšenju 2008. godine, rekao je da je bio "potpuno sam sa svojim mislima i nikome nije mogao da se poveri".

Knjiga takođe opisuje svakodnevni život Fricla u zatvoru Štajn u Kremsu, pri čemu on kaže da sebe vidi kao rez iznad ostalih zatvorenika.

Navodno izbegava šetnje u dvorištu zatvora jer nekoliko zatvorenika čeka priliku da ga prebije.

Fricl se navodno sprijateljio sa ubicom prostitutke kojeg opisuje kao "uslužnog, finog momka" jer mu redovno kuva.

"Ali ne mogu previše da jedem jer ne želim da se ugojim", piše Fricl u knjizi.

Takođe tvrdi da prima "stotine pisama", uglavnom od žena, "koje su zaljubljene u njega".

Fricl u knjizi takođe kaže da želi da "poslednjih nekoliko godina života provede na slobodi, naravno", rekavši da bi voleo da se vrati u Amšteten i "možda tamo otvori mali biznis".

Nedavno je podneo zahtev za premeštaj u normalan zatvor. Austrijski sudovi odbacili su prethodne pokušaje zatvorenika da bude premešten u zatvor slabijeg obezbeđenja.

Fricl, koji je promenio ime u Majrhof pre šest godina, navodno ima demenciju.

Fricl je 2009. godine osuđen na doživotnu kaznu zatvora nakon što je proglašen krivim za sistematsko zlostavljanje svoje ćerke Elizabet, koja je 24 godine bila zaključana u sobi otpornoj na zvuk u njegovoj kući u Austriji.

Tokom tog vremena Fricl ju je silovao na hiljade puta, a ona mu je rodila sedmoro dece, od kojih je jedno preminulo.

Zlostavljanje je počelo malo posle Elizabetinog 18. rođendana i troje dece je bilo sa njom u podrumu, dok je preostalo troje dece živelo u kući sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading