MISTERIOZNI CRNI KRUG IZNAD MOSKVE! Objašnjenje za ovaj fenomen još niko nije dao, a pojavljivao se širom sveta (VIDEO)

Autor:

Svet

28.03.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ga posmatraju kao dokaz da vanzemaljci postoje.

MISTERIOZNI CRNI KRUG IZNAD MOSKVE! Objašnjenje za ovaj fenomen još niko nije dao, a pojavljivao se širom sveta (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Snimak koji je Anton Geraščenko, savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine podelio na svom Tviter nalogu brzo je postao viralan, kao i pitanje koje prati ovaj video, a to je - Šta je zapravo i kako je nastao ovaj crni krug na nebu iznad Moskve?

Sudeći po tome kako krug izgleda na snimku čini se da je od dima, crn je i diže se u nebesa, a misteriju njegovog nastanka nisu uspeli da odgonetnu ni meteorolozi.

Dok neki tvrde da se radi o nekom atmosferskom fenomenu, drugi su uvereni u to da je ovo jasan dokaz da vanzemaljci postoje. Ono što je jedino sigurno, je to da se ovaj crni krug od dima ne pojavljuje prvi put.

 

 

Sličan prizor primećen je u blizini zamka Vorvik u Engleskoj 2014. godine, javlja BBC. Crni prsten je navodno lebdeo na nebu otprilike tri minuta i telefonom ga je snimila 16-godišnja devojčica.

Prema izveštajima, sličan incident u Pakistanu je takođe izazvao pometnju 2020. godine.

Uprkos zabrinutostima, u izveštaju su istaknuta mnoga uverljiva objašnjenja. Industrijski kvar na zemlji, poput eksplodiranja električnog transformatora, mogao bi da stvori ovakav efekat.

U izveštaju se takođe navodi da bi crni prsten takođe mogao biti uzrokovan upotrebom vatrometa i navodi se da vrtlozi dima zahtevaju eksploziju kroz kružnu strukturu, kao kroz fabrički dimnjak ili kantu za smeće domaće izrade, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading